tjoep.reismee.nl

laatste keer afrika

een maandag 12-11-12 loste de bewolking s´middags wat op zodat ik nog mooi ff van het golden gates highland park kon genieten. ergens in een straat in het nabij gelegen dorpje clarence heb ik geslapen. dit dorpje staat er om bekend dat er graag beroemdheden (o.a. brad pitt , prince harry) verblijven. je kan hier goed relaxen en dure prul dingen kopen. de volgende dag ik een hele mooie half bewolkte maak mooie foto´s dag. ik ga kompleet uit me dak bij de tugela waterval waar ik de vorige keer ook al was maar toen veel te kort. omdat ik de zonnebrand was vergeten mee te nemen kwam ik zo rood als een kroot maar voldaan weer bij de wagen aan. gelukkig was het voor mij tere huid de volgende dagen weer bewolkt. in die tijd verkreeg in wat info en sloeg ik alvast boodschappen in voor de komende tijd als het echte afrika weer aanstaande is. p.s. er wordt nieuw geld in omloop gebracht. gelukkig blijft de big 5 erop staan maar wel met nelson mandela aan de andere kant er bij. t is maar dat je het weet. een donderdag zet ik door het zululand koers richting de kust waar ik op vrijdag nog een stukje umfolozi wildpark mee pak. helaas valt dat wat tegen. het was dan ook bloedheet vandaag. een zaterdag zit ik in st lucia en een zondag snorkel ik met tropische vissen bij kosi bay een de grens met mozambique. en dat is het ineen maandag ochtend en is het mooi geweest en duik ik de grens over. ik heb als weer 4147 km gereden en in totaal 26.335 km in zuid afrika. ik ben er wel 8 keer in en uit geweest en mag me onderhand wel een zuid afrika specialist noemen. hoe het de volgende keer in tropische mozambique gaat verlopen lees je volgende week/keer weer.   groeten van tjoep aan jullie allemaal.

Reacties

Reacties

Maurice

Leuk al je avonturen weer te lezen tjoep, geniet ervan.

Groetjes Maurice

marry

ik heb weer genoten van je verhaal
ik kijk weer uit naar je volgende avontuur.
groetje,s marry

Arianne

Hey Tjoep, veel succes en plezier in het prachtige Mozambique. Zuid-Afrika heb je nu wel helemaal gezien!! Ik kijk uit naar je volgende bericht, en dan wat uitgebreider graag...haha!

corrie

op naar het volgende land..misschien wel net zo mooi als afrika?je verslag weer doorgegeven aan je ouders en moet je de groeten overbrengen..daan was in israel goed aangekomen..feest was erg gezellig..doe voorzichtig en ik kijk weer uit naar je reisverhaal van mozambique
groetjes van ons hier

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!